sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Eurotrip :D

De ieri dupa-amiaza sunt in cautarea inspiratiei pentru un nou post. Si am tot asteptat, am asteptat, si nimic. Mi-am scos neuronii neuronul in dungi la plimbare, in speranta ca razele de soare o sa ii trimita o sclipire, dar se pare ca a intrat in greva. (sau l-o fi afectat criza, cine stie? :-?)

Insa vorbind, de fapt incercand sa vorbesc cu Alecsa in italiana, mi-am amintit de un film bestial: EUROTRIP. E cea mai tare comedie pe care am vazut-o vreodata si am ras cu lacrimi la el de fiecare data cand l-am vazut. Nu numai ca e prea belea filmul, dar nu-ti lasa nici macar o secunda fara un zambet sau un ras de care nu ai mai avut de mult parte.


Filmul prezinta povestea unui tanar pe nume Scott, care, parasit de iubita sa Fiona, se concentreaza asupra relatiei de prietenie pe care o avea cu o tanara din Germania, Mieke. Numai ca in tot acest timp, Scott crede ca vorbeste cu un EL, iar la aflarea vestii ca Mieke ar dori sa vina in SUA pentru a-l intalni, ii trimite un mesaj nepoliticos, intrerupand orice legatura cu ea. Dupa ce fratele sau ii explica ca s-a inselat si vede o poza cu frumoasa blonda, Scott incearca orice pentru a o recupera, insa Mieke isi blocase mail-ul, asa ca singura solutie este plecarea la Berlin. Alaturi de cel mai bun prieten al sau, porneste intr-o aventura de neuitat, in cautarea iubirii adevarate si a frumusetilor europene. Insa socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu realitatea, astfel incat cei doi ajung mai intai in Anglia, apoi in Franta, unde se intalnesc cu gemenii Jenny si Jamie. Drumul pana in Berlin se dovedeste insa mult mai lung, deoarece cei patru prieteni mai trec prin Bratislava, Amsterdam si in fine, ajung in Berlin. Dupa muulteeeee peripetii, iubirea mai are inca un obstacol de infruntat. Scott nu o gaseste acasa pe Mieke si pleaca dupa ea la Vatican. In cele din urma, cei doi se intalnesc si au parte de ceva...unic =)) La finalul filmului, Mieke se muta in SUA pentru studii, pentru a fi alaturi de Scott.




Aparent, poate nu pare foarte amuzant, dar va garantez ca filmul merita fiecare minut :) Mai ales fazele din tren si cele din Vatican sunt mortale, am ras cu lacrimi =)) Uitati-va si vorbim dupa! ;))




Deci, Alecsa... mi scuzi, mi scuzi! =)) Sau... Scotty doesn't know :>

12 comentarii:

Alecsa spunea...

nu ti scuzi=))

Irina - Andreea spunea...

vai, ce ma fac eu cu tine? =(( daca nu mi scuzi, io mi muero :((

Mihaela Chelaru spunea...

:) E foarte fain filmul, sa incerci si Boat Trip , sa vezi acolo comedie!

Irina - Andreea spunea...

am vrut sa-l vad si asta-vara, dar nu mai stiu de ce nu am reusit :"> o sa-l caut de acum, ms de recomandare :D

Adrian Manolache spunea...

ZUUUUUUUUper filmul;))

Irina - Andreea spunea...

luv it ;x

Jully spunea...

ooo da... foarte fain filmul.. si eu il ador... am ras c u lacrimi de fiecare data cand l-am vazut

Dianora Ungureanu-Maier spunea...

se pare ca ai o mica greseala la final. Ei doi.. ajung in Grecia la facultate nu in SUA http://www.youtube.com/watch?v=RPdONrWvRCk

Irina - Andreea spunea...

^Dia: Am vazut filmul de 3 ori si e sigur SUA :)

Essences spunea...

Super filmul ! nu mai zic cat am ras cand l-am vazut..ma tineam de burta sa nu crape :)))) =))

Doryna spunea...

mi scuzi mi scuzi:)) abia saptaman asta am reusit si eu sa vad filmul si e bestial:X:X:X:))

ktalinoo spunea...

aveam in plan sa vad si eu filmul asta:)o sa-mi fac timp sa-l vad,dak spuneti ca e asa fain...

 
Filme Online Seriale Online