marți, 31 martie 2009

"And so the lion fell in love with the lamb"

-And so the lion fell in love with the lamb...
-What a stupid lamb!
-What a sick ,masochistic lion...


Acesta este unul din citatele mele preferate din cartea care m-a făcut să am două zile cu pauze pierdute, o noapte amânată şi câteva sesiuni de citit pe furiş (în ore). Astazi am reuşit în sfârşit să termin de citit Twilight (Amurg), de Stephenie Meyer. Deşi mi-am propus mai demult, încă de când am văzut filmul prima oară, abia acum am reuşit, prin bunăvoinţa unei colege de clasă, căreia îi mulţumesc şi aici, pentru că ştiu că mă citeşte. :D

Pot doar să zic că nu îmi mai amintesc ultima dată când am fost atât de absorbită de o carte. Paginile treceau pur şi simplu prin faţa ochilor mei, iar acţiunile se derulau într-una. Nu zic decât că este o carte superbă, care îşi merită fiecare din cele 389 de pagini. Singurul meu regret e că am citit-o parcă prea repede şi nu am apucat să savurez fiecare fază. Dar oricum, am de gând să o reiau, atunci când mi-o voi cumpăra şi eu.

Dar partea bună e că am apucat să văd mai întâi filmul. Pe de o parte, pentru că aş fi fost dezamăgită cu siguranţă dacă mai întâi citeam şi apoi urmăream ecranizarea. Acţiunea nu este redata fidel şi, aşa cum era de aşteptat, pe alocuri se mai sar câteva secvenţe. Pe de altă parte, mi-a venit mai uşor să îmi imaginez toate personajele, care sunt destul de bine alese în distribuţie.

Aşadar, dacă încă nu aţi citit-o şi aveţi o zi-două mai libere, v-o recomand călduros. Dar atenţie: până nu o terminaţi, cu siguranţă că n-o s-o puteţi lăsa din mână! :)

10 comentarii:

Anonim spunea...

Eheeee sistaaar :> si eu mi-am pierdut toate pauzele de la scoala citind-o,dar a meritat :>

Mihaela Chelaru spunea...

Cu siguranta cartea a fost mult mai interesanta decat filmul :)

inka spunea...

parca ai mai scris despre asta, sau mi se pare? :P

Irina spunea...

^Praji: cu siguranta :>

^Mihaela: da, pentru ca avea mai multe detalii :D

^Inka: intr-adevar, am mai scris niste citate, dar nu era asta de acum :P

inka spunea...

inteleg :)

Adrian Manolache spunea...

deja vad ca unele persoane sunt obsedate de Twilight si de vampiri =))

Irina spunea...

^Adrian: asa putin, recunosc =)) dar nu te-am pus eu sa-mi arati filmul :P

Jully spunea...

abia astept sa fac si eu rost de carte...

Irina spunea...

^Jully: pai sa faci, ca e super :)

Anonim spunea...

Sunt super cartile!!eu una...am devenit dependenta...nu ma pot opri..cred ca as putea termina o carte de citit intr=o zi:d!vi le recomand!!

 
Filme Online Seriale Online