joi, 19 martie 2009

Peştişorul de aur

Deşi încerc de ceva timp să găsesc o idee pentru un nou post, se pare că ai mei neuroni au cam obosit de la atâta învăţat la istorie şi teste la geografie, pentru că - în frunte cu cel în dungi - au plecat în vacanţă în Hawaii (aş vrea eu să fie adevărat :P). Având în vedere că nu am starea necesară pentru a scrie ceva, o să mă rezum să rezolv leapşa primită de la Tony, care sună cam aşa:

Eşti (ca blogger) la pescuit. Şi bei o bere, stai cu undiţa în mână, te uiţi la apă, apa se uită la tine (îţi dai seama că se uită la tine doar atunci când ai băut destulă bere) şi deodată muşcă. Te lupţi cu peştele, el cu tine, dar, tu fiind superior îl biruieşti. Dar ce să vezi? Nu se poate... E chiar peştişorul de aur. Şi vrea să-ţi îndeplinească 3 dorinţe. Care's alea trei dorinţe?


În primul rând, vreau să zic că mi-am pus întrebarea asta de N ori în copilărie...de fiecare dată când citeam într-o poveste despre vestitul peştişor, mă gândeam imediat ce mi-aş dori să primesc. Curios este că atunci îmi doream lucruri materiale, pe care acum am ajuns să le am şi să mi se pară atât de banale, încât mă mir cum de am putut visa cândva la ele. Dar asta e, a trecut mult timp de-atunci şi s-au schimbat şi mai multe lucruri... Şi totuşi, că să nu deviez de la subiect, ar trebui să revin la oile peştişorii noştri. De fapt, peştişorul. :D Cele trei dorinţe ale mele sunt:

* să fiu mereu la fel de fericită că acum alături de iubitul meu;
* să am tot ce e necesar pentru o viaţă normală;
* să dispară anumite chestii de pe lumea asta: răutatea, invidia, minciuna etc.

Leapşa merge la cine vrea, de data asta chiar nu mai nominalizez pe nimeni.

10 comentarii:

inka spunea...

dragute dorintele tale ;;)

Anonim spunea...

ce dorinte sistar:> daca as zice eu...:-"

Irina spunea...

^Inka: ;;) nu o vrei? :D

Irina spunea...

^Praji: lasa ca imi zici pe mess :>

Tony spunea...

sa ti se implieasca! :P

Adrian Manolache spunea...

rautatea, invidia minciuna nu vor disparea niciodata din pacate:(
:*

Irina spunea...

^Tony: sa speram :) mai ales prima :X si tie la fel :D

Irina spunea...

^Adrian: stiu, dar pestisorul poate ar putea face asta... si totusi, sunt convinsa ca pt una din dorinte nu am nevoie decat de un singur pestisor si nu tocmai de cel de aur, ci de....tine :X

miky...si atat! spunea...

Da,draga mea,lucrurile sunt ok acum si sper sa fie asa si in viitor!Te pupik!

Irina spunea...

^Miky: ma bucur foarte mult, sincer! asa sa va vad mereu de acum >:D<

 
Filme Online Seriale Online