marți, 16 februarie 2010

Cunoaşte-l pe David!

Mi-am amintit de asemenea că am văzut pe blogul Mihaelei cazul lui David, un băieţel de doar 5 ani care se luptă cu leucemia. Putem să încercăm să-l ajutăm măcar postând pe blog povestea sa, în speranţa că banii noştri vor ajunge acolo unde trebuie.

David Ionuţ Anghelescu a fost, până nu demult, un băiat năstruşnic. Din cauza acestei boli necruţătoare, a fost nevoit să renunţe la grădiniţă, locul unde se simţea cel mai bine, unde era incojurat de prietenii lui. Situaţia părinţilor este una grea, mama renunţând la locul de muncă pentru a se interna cu David, iar tatăl a acceptat o ofertă de criză din partea angajatorului: program cu jumătate de normă, în locul şomajului.

David are nevoie de tratament pentru a rezista bolii, el urmând în această perioadă un program de chimioterapie foarte devastator pentru corpul atât de fragil al unui copil de doar 5 ani. Doctorii au pentru el două alternative, singurele lui şanse pentru a se însănătoşi: un transplant de celule stem de la un donator neînrudit, sau un tratament cu celule stem de la un frăţior sau o surioară, în cazul în care mama lui reuşeşte să rămân însărcinată.

Ambele variante sunt extrem de costisitoare, familia lui David nefiind în postura de a beneficia de asemenea sume pentru a efectua oricare din cele două alternative. Haideţi să le redăm speranţa împreună! Familia a deschis un cont la BCR unde puteţi să îi ajutaţi cu puţin din puţinul vostru:

DAVID IONUŢ ANGELESCU
BCR
RON RO31.RNCB.0286.1141.2031.0001
EURO RO04.RNCB.0286.1141.2031.0002

2 comentarii:

mihaelaC spunea...

Iti multumesc Irina!

Mierea Naturala spunea...

David are nevoie mai mutl decat oricand de incurajare.
Daca nu sunteti la curent, va spun ca in septembrie a facut recadere si are nevoie urgenta de o clinica pentru transplant

O CLINICA ce se poate apuca de prelevat celule de la mama.

ASTA_I singura sansa...

Multumim

 
Filme Online Seriale Online