luni, 29 iunie 2009

Pisica fraieră

Mai mare decât mine cu 3 ani, mustăcioasă, mare şi fraieră. Motanii miaună şi se dau la ea pe messenger, dar ea nu nu nu. Ea tânjeşte după bucăţica de şuncă prinsă de marginea celui mai înalt dulap din bucătărie,unde nu poate ajunge.Şi pofteşte la ea,şi salivează şi nimic. Nu poate să ajungă, pur şi simplu. Pentru că nici şunca nu vrea să fie înghiţită. Acum ea stă că o fraieră ce e, întinsă pe jos şi da cu lăbuţa spre gustărica pe care nu o poate avea. Dă cu lăbuţa aşa în aer. Şi oboseşte, şi se plictiseşte. Apoi o iau durerile. Ba de spate, stomac, cap şi tot ce o mai poate durea pe o pisică. Eu îi spun că e de la bătrâneţe, dar ea batman batman. Intră într-un extaz fantastic plin de bucurii doar când se gândeşte la motanul care ar putea să-i facă masajul mult dorit anti-durere de spate. Dar nu se poate. Nu nu nu. Ce ar mai fi de făcut? Nimic. Ce trebuie să reţineţi voi? Nimic. Doar mă lăudam cu ea.

PS: O găsiţi la blogroll


Via: Alecsa. Te iubeeee, sis >: D<

4 comentarii:

Alecsa spunea...

stiiiu:X:X:X

Georgiana spunea...

hihih:)

maaaaaaai...succesuri la bac:)

Viorel spunea...

Comentariu meu nu are legatura cu un sigur subiect din blog ` ci cu tot blogul .. scri asa frumos:D... si nush ... parca tot ce scri poti sa iti imaginezi f usor .. si esti foarte sincera ;; ) >:D<

O seara placuta:)

Irina - Andreea spunea...

^Viorel: mersi de aprecieri :D si da, ai dreptate, sinceritatea e una din calitatile / defectele mele (depinde de cum o privesti). Te mai astept pe blog :)

 
Filme Online Seriale Online