joi, 11 iunie 2009

Love Story

Iubirea e frumoasă. Dar e grea. Niciodată nu poţi să fii pe deplin mulţumit şi să mulţumeşti pe cel de lângă tine în acelaşi timp, pentru că balanţa e mult prea şubredă când vine vorba de anumite situaţii. Şi dragostea nu este totul; înţelegerea reciprocă şi încrederea provin mai degrabă din prietenie decât din iubire.

Şi de ce oare iubiţii nu mai ştiu să fie prieteni? De ce fiorul cald al amiciţiei iniţiale se pierde în vâltoarea pasiunii, urmând ca după moartea ei, să se instaleze răceala din cupluri? Şi ce mai e oare de făcut atunci? Ar trebui să ne prefacem că totul e un joc de copii? Că nimic nu s-a întâmplat şi să închidem ochii de fiecare dată? Dar până când? Cât timp te poţi minţi, crezând că totul e mai mult decât o proiecţie a trecutului?

Nu iubi cum îţi trece prin cap, iubeşte cum îţi trece prin inimă! Şi ai grijă cui îţi oferi inima prima dată, căci e mai mult ca sigur că n-o vei mai avea înapoi niciodată la fel...

5 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Frumoasa postarea, bravo! Da, dincolo de fluturasii dragostei, uneori te impiedici de obstacole, care la prima vedere par insurmontabile. Dar cu rabdare si cu acele farame de prietenie adevarata din cadrul cuplului, totul se rezolva.
Sper ca esti ok...

Mihaela Chelaru spunea...

A, si ca un mic sfat: cand dai de greu, nu te lasa pierduta in chestia asta, lupta cat poti tu. Si stii de ce? Pentru ca se merita!

Essences spunea...

Foarte true...

Anonim spunea...

Un sfat inteligent,cel putin pentru mine in ultimul paragraf

Anonim spunea...

Nu stiu ce s-a intamplat,insa raspunsurile la intrebarile tale depind de f.multe lucruri.Sunt de acord insa ca trebuie sa fi prieten si apoi iubit...Un weekend frumos!:*

 
Filme Online Seriale Online