joi, 2 septembrie 2010

Happy SS 16, sis!

Recunosc! Nu am avut curaj să scriu nimic ieri, pentru că mă temeam să văd data care avea să apară deasupra postului: "1 septembrie 2010". Evident că nu îmi era frică de 1, pentru că în fond avem ce sărbători (6 luni), dar nu-mi plăcea cum sună partea cu "septembrie". Încă încerc să-mi aduc aminte de când am început să urăsc toamna, dar uitându-mă pe blog, văd că nici acum 3 ani, când am început să scriu, nu-mi era prea dragă. Totuşi când eram mai tânără mică parcă nu ţin minte să fi fost aşa mare impactul negativ pe care îl are acum asupra mea. Cum a dat puţin frigul şi umezeala, cum stau în pat ca o legumă şi nu mai am chef de nimic, dar pot măcar să mă felicit că am apucat să merg la gelaterie. Dar nu vreau să continuu cu lamentările tomnatice şi nici să postez vreo poezie emo, ci să mă bucur pentru că vine singura zi din septembrie care merită - 3 septembrie. Ştiu că e abia mâine, dar vreau să o iau din timp şi să fac urările necesare:

PAM - PAM! Sis a mea e disponibilă şi mai sweet ca niciodată! Cu alte cuvinte, a venit momentul pe care îl aşteptam încă de anul trecut, cel în care îţi pot ura Happy Super Sweet Sixteen!!! :* Chiar dacă o să te sun şi la miezul nopţii să îţi zic cât te iubeee şi că sunt mândră că am o sis aşa mare, nu mă pot abţine să nu fiu prima care îţi scrie post pe blog. Am recitit mesajul de anul trecut, mi-au dat puţin lacrimile, m-am gândit la ce-aş putea să mai adaug şi nu pot să zic decât că sunt fericită că n-am lăsat lipsa temporară a netului şi alte probleme de "boboace" să ne strice relaţia. Îmi pare rău că n-o să fiu mâine acolo cu tine, dar într-o bună zi, sigur nu mai scapi tu de mine! :-" Şi pentru că o poză valorează cât 1000 de cuvinte, uite ce am încercat să fac până ne vom vedea personal:

3 comentarii:

Alecsa spunea...

vai sis...mi-au dat lacrimile :"> iti multumesc muuult de tot pentru absolut tot>:D<>:D< nu doar pt post.pentru faptul ca-mi esti prietena.si sper din toata inima sa ne vedem cat mai curand:X:X

si nu uita ca dupa 3, vine 4.ceea ce inseamna 2 ani de cand ne-am "recunoscut":X

love youuuuuuu

Anonim spunea...

http://infocampus.ro/2009/05/pastila-de-limba-romana-continuu-sa-ma-aflu-pe-acelasi-nivel/

(sper sa nu fie double comment ca mi-a dat eroare prima oara)
nu-s atat de priceput cu limba romana dar imi suna aiurea "sa continuu", am comentat doar pt ca tu ai facut multe referiri la scrierea corecta

Irina - Andreea spunea...

@Anonim: Pana la noul DOOM, forma "eu continuu" era singura corecta, iar din cate stiu eu (asa a spus fostul meu profesor de romana, care tocmai a iesit la pensie, deci stie ce vorbeste) acum ambele sunt acceptate, iar eu am preferat sa raman la forma de baza. Acelasi lucru vad ca scrie si aici http://ro.wiktionary.org/wiki/continua , dar daca mai ai si alte argumente, sunt binevenite. Multumesc pentru atentia oferita articolelor! :)

 
Filme Online Seriale Online