miercuri, 18 august 2010

Pretty Little Liars

Motto: Two can keep a secret if one of them is dead.


Hello, people! :D Iar am cam dispărut de prin peisaj, dar nu cred că e aşa un mare regret pentru nimeni. Parcă mi-e şi groază să mă gândesc că e aproape sfârşitul lui august şi nu am mai făcut nimic interesant. De fapt, zilele trecute mi-am omorât timpul cu un serial proaspăt descoperit, pe care îmi permit să vi-l recomand ca fiind o combinaţie subtilă de bârfe, mistere şi intrigi mai ceva ca la New York. Este vorba despre ecranizarea cărţilor Sarei Shepard -
Pretty Little Liars - într-un serial ce vorbeşte despre prietenie sau mai degrabă despre faţa ascunsă a unor persoane ce pretind a-ţi fi prieteni. Vă las doar intro-ul să vedeţi cam cum arată şi un link de unde puteţi downloada cele 10 episoade existente. Şi cum până în iarnă nu vor mai fi noi episoade din PLL, iar Gossip Girl - sezonul 4 începe în septembrie, cred că oficial sunt în căutarea unui nou serial de urmărit, aşa că puteţi sări cu recomandările.

6 comentarii:

Alecsa spunea...

si mpe mine m-ai corupt cu serialul:X de abia astept ep noi:X:X

Anonim spunea...

incearca sa te uiti la: <> nu garantez ca o sa iti placa, dar e ceva oarecum nou. Uita-te la primul episod si poate te cucereste :)

Anonim spunea...

Stiam ca esti la facl al psihologie, de asta ti l-am recomandat :)

Irina - Andreea spunea...

@Anonim: Mi-l poti recomanda din nou, te rog? Pentru ca nu apare numele...

Anonim spunea...

"lie to me"

sry... nu stiu de ce nu a aparut.

Lizzie spunea...

Vampire diaries, Life unexpected , 9O21O.

 
Filme Online Seriale Online