marți, 24 august 2010

Isteria cu Şofer de România

Nici nu mai ştiu exact datorită din cauza cui (nu zic datorită pentru că încă nu am câştigat nimic şi sunt cam sceptică la concursuri de genul) mi-am făcut cont pe Şofer de România, dar acum am ajuns să-mi petrec prea mult timp schimbând voturi cu restul disperaţilor după aspiranţilor la mult-visatul Opel. La drept vorbind, maşina în sine nu mă încântă foarte mult, dar posibilitatea de a fi un călător independent e foarte tentantă chiar şi pentru mine. Aşa că dacă vreţi să mă ajutaţi cu un vot, puteţi face aici un click, durează doar 10 secunde. :D

Şi tot în legătură cu maşinile, mă tot înnebuneşte lumea la cap cu întrebarea "De ce nu faci şcoala de şoferi?" Pentru că n-am chef şi n-are rost, de aia! De ce să învăţ să conduc într-un oraş ca Huşi, pentru ca mai apoi să-mi fie frică să ies pe străzile din Iaşi? De ce aş lăsa acel carton să-mi ocupe un loc în plus în portofel, dacă oricum nu voi conduce ceva propriu momentan? Off, e greu să găseşti un mix bun îi convingi pe toţi că ai tu ceva în cap când faci nişte afirmaţii.

Şi ca să sar din nou de la una la alta, mă declar fană Jacobs Ice Coffee mentă şi regret că l-am încercat abia acum, când vara e pe ducă. Chiar nu-mi place partea asta a anului, când încă e cald, dar se simte cum se apropie toamna cu paşi lenţi, dar prea siguri.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ai dreptate,din pacate vine toamna cu pasi prea repezi:(eu unul ador vara:)
ps. ai votul meu:D

Irina - Andreea spunea...

@Anonim: Multumesc pentru vot! :D

 
Filme Online Seriale Online