joi, 18 martie 2010

Leapşă scurtă

În momentul în care voi veţi citi leapşa asta, eu voi fi la seminarul de Introducere în psihologie, dar am setat să fie publicat aşa ca să nu fac abuz de prea multe posturi pe zi, după îndelungată mea absenţă. Aşadar, se pare că aveam o leapşă pe blogul lui Adrian şi cum nu îmi place să rămân cu datorii, iată-mă scriind-o imediat după ce am terminat postul cu "După 17 ani..."

1. În momentele cele mai dificile şi în care simţi nevoia să te ajute cineva, la cine te gândeşti prima oară?

Având în vedere că sunt destul de independentă şi orgolioasă, la început o să mă străduiesc să-mi rezolv singură problemele, iar dacă nu ţine, apelez cu încredere la prietenii pe care ştiu ca mă pot baza.

2. Dacă ai putea fi, o zi, oricine ai vrea tu, cine ai fi? De ce? Ce ai face?

Aş vrea să fiu invizibilă, să pot fi în locuri în care în mod normal nu ar trebui să fiu şi să spionez lumea pentru a-i vedea dacă nu se preface nimeni în faţa mea. Diabolic...ştiu! :">

3. Dacă ar fi să poţi schimba o persoană cine ar fi aceea?

Am învăţat de-a lungul vieţii că oamenii chiar nu pot fi schimbaţi, trebuie pur şi simplu să îi iubeşti sau să îi placi exact aşa cum sunt. Care ar mai fi farmecul dacă persoana respectivă s-ar lasă manipulată după cum vreau eu?

4. Ce ai face pentru liniştea ta sufletească?

M-aş auto-"exila" într-o vacanţă pe malul mării...doar eu, marea, soarele, un cocktail şi loţiunea de plajă ;;)

5. Care crezi că a fost până acum cel mai important moment al vieţii tale?

Cred că au fost mai multe decisive, mai ales în anul ce a trecut, dar dacă ar fi să aleg ceva strict egoist, aş lua că punct de reper majoratul. Atunci chiar am simţit că s-a schimbat ceva, mi-am asumat parcă cu mai mare seriozitate responsabilităţile.

Cam asta e toată leapşa... incredibil de scurtă, eu chiar aş mai fi vrut câteva întrebări, dar merge şi aşa. Mai departe, o invit pe Alecsa să o preia, pentru că sunt sigură că ea încă mai îmi citeşte blogul. :P

2 comentarii:

grimnard spunea...

http://cati-ca-voi.com/o-altfel-de-leapsa/

vroiam sa te invit la o altfel de leapsa, poate un pic mai incitanta...

sunt convins ca are sa iti placa

Anonim spunea...

Si eu as vrea sa fiu invizibila, cred ca toti avem aceasta dorinta ascunsa, macar pentru o ora, o zi...

 
Filme Online Seriale Online