duminică, 31 ianuarie 2010

Ultima zi din ianuarie

După cum aţi putut observa, iarăşi am lipsit de pe blog, dar de data asta motivat - ba chiar din două cauze: lipsa unei conexiuni la internet din cămin (se presupune că avem net, dar durează până ne facem contrul propiu) şi începerea "sesiunii" - sau mai bine zis a celei de-a doua perioade de evaluare de la UAIC.

Atunci când am reînceput facultatea, mi-am propus să nu mai vin acasă decât după examene, dar oferta a fost prea generoasă şi tentaţia prea mare spre a fi refuzată: două nopţi în patul de acasă, dorul de Zeinutz ce promitea a fi alinat şi lipsa oricărei obligaţii pentru câteva ore. Nu am mai stat prea mult pe gânduri, am împachetat în grabă câteva cursuri şi iată-mă de ieri acasă! Aseară eram mult prea obosită ca să scriu ceva, iar azi nu am avut net până pe la 22:00, parcă intenţionat ca să pot eu învăţa cu spor.

Nu prea s-a întâmplat aşa, dar mai e timp până luni, când am iarăşi examene. Apropo de asta, mie chiar îmi convine sistemul cu două evaluări pe semestru, pentru că cel puţin înveţi jumătate de materie odată şi nu integral, aşa cum e la restul facultăţilor care au sesiune. Şi nu vorbesc chiar în necunoştinţă de cauză, pentru că am dat un examen doar acum, la sfârşitul semestrului şi nu a fost prea plăcut să am de învăţat atât de multe pagini într-un timp aşa scurt. Chiar dacă noi avem câte un examen pe zi, faţă de programul mai lejer de aproximativ un examen pe săptămână de la alte facultăţi, sunt mândră că am dus mai departe "tradiţia" de a învăţa la Cuza: Liceul, acum Colegiul Naţional Cuza-Vodă şi acum şi Universitatea cu acelaşi nume.

Pentru că e destul de târziu şi mâine chiar vreau să mai citesc nişte cursuri până plec, mă opresc aici, dar sper că o să pot intra mai des cât de curând. Baftă la examene studenţilor şi vacanţă plăcută elevilor!

P.S.: Nu pot să cred că deja a trecut luna ianuarie; parcă niciodată în viaţa mea timpul nu a trecut aşa repede şi sincer mi-e dor de momentele în care reuşeam să-l ţinem în loc...

3 comentarii:

Cristina spunea...

Bafta maxima la examene..:X:X:X sa le treci cu brio
Te asteptam cu forte proaspete pe blog

Gârby spunea...

si tot n-ai venit in cluj la faculta :(

Buhu spunea...

Ce sa iti urez, bafta la examene!
Si sa blog-uesti cu spor!

 
Filme Online Seriale Online