joi, 24 septembrie 2009

XOXO

Nu am mai scris de mult. Banal început pentru un post ce putea sta foarte bine la Drafts, aşa cum de altfel am vrut să stea întregul blog. M-am gândit şi m-am răzgândit de zeci de ori zilele astea ce să fac cu blogul; să-l şterg , nu pot - mult timp a fost o parte din mine şi ce am scris poate va fi cândva tot ce-mi rămâne. Să-l restricţionez până mă decid să revin, de asemenea nu pot la blogspot, iar la wordpress nici nu mă gândesc să mă mut. Aşa că singura variantă a fost să apelez din nou la bunăvoinţa cititorilor mei şi a celor care mă au la blogroll şi să-l las pe "pauză". Cu ocazia asta, le mulţumesc din nou celor care nu m-au scos încă din blogroll, nu că ar avea vreo importanţă pentru mine la vreun top, dar contează mult în calitate de prieteni şi, nu în ultimul rând, de oameni. Nu pot promite că n-o să se mai întâmple să lipsesc atât de mult, însă pot să promit că de acum nu o să mă mai gândesc că "şi aşa nu citeşte nimeni, deci la ce bun să mai scriu?".

Şi ca să trec de partea introductivă, o să spun ce-am mai făcut în ultima vreme. În primul rând, i-am urmat sfatul Evei şi m-am apucat de uitat la Gossip Girl, apoi am corupt-o şi pe Alecsa şi nu în ultimul rând, îl recomand tuturor fanelor şi, de ce nu, fanilor serialului Sex and the City sau producţiilor de gen. Eu mai am de văzut ultimul episod din sezonul 2, apoi abia aştept să-l încep pe 3, lansat săptămâna trecută. M-am ocupat de asemenea de cămara pentru iarnă (trecem peste) chestii legate de facultate, cămine şi tot ce-mi mai trebuie, astfel încât le visez şi noaptea. Mâine aflu exact unde voi sta şi mai ales cu cine, aşa că wish me luuuuuuuuck. Marea minune e că nu mi-am făcut încă bagajul, având în vedere că la alte ocazii, pantalonii erau trecuţi primii pe listă =)) . (propoziţia asta nu va fi înţeleasă decât de puţini, dar dacă sunteţi curioşi, doar întrebaţi-mă)

Cum mă simt în legătură cu facultatea? Hmm, e greu de zis... Pe de-o parte sunt emoţiile vieţii pe cont propiu şi ale necunoscutului, dar şi entuziasmul unui nou început, iar pe cealaltă stresul cauzat de toată procedura necesară până ajung "la faţă locului". Dar aşa cum am făcut şi în alte ocazii, degeaba îmi zice cineva că va fi bine, că eu nu cred până nu văd cu ochii mei. Însă partea cea mai bună în chestia asta e că pentru toate există o BFFE (best friend for ever). ;;)

Aş mai scrie ceva, dar cum nu prea am idei momentan, mă rezum la a o felicita pe sis pentru că e boboacă şi pentru că îmi calcă pe urme. (take care sis, să nu cumva să fi luat de la mine "gena" olimpiadelor de latină =)) ). Aa, şi promit că următorul post va fi mai vesel sau măcar mai optimist.


XOXO, Gossip Girl.

6 comentarii:

Andreeea spunea...

Abia asteptam un nou post...wb :*!
Sa trecem cu bine si de ziua de maine si ne putem declara studente cu acte in regula, dar in cel mai fericit caz( da, Doamne! )vom fi si vecine..de camera :-".

Alecsa spunea...

uuuh :>:> bun comeback=)) vai sis,poate calc si pe urme la faza cu you know who=))) si olimpiada la latina...hmmm...nici nu ma gandesc=)) dupa ce ca Scortzi e forza,ma mai duc si la olimpiada?=)) ai grija cf sis:-"

Mihaela Chelaru spunea...

Daaa trebuia sa spui ca si pe mine m-ai corupt involuntar cu Gossip Girl. Acum am rabdare sa se termine tot sezonul 3 pentru a-l vedea cap coada. Cat despre marele inceput...va fi ok te vei acomoda repede vei vedea :). Ti-am lasat si un offline pe mess.
Ai grija de tine!

Vick spunea...

Say "Bye-Bye Kansas", Dorothy :D

Va fi superb, trust me! Si emotiile asociate unui nou inceput sunt... Nu degeaba am luat-o de la inceput de cateva ori pana acum, si nu degeaba ma bate gandul sa o fac din nou.

Primul rand e pe bune, lumea ti se va schimba. Dar e o schimbare in bine, asa ca trage aer adanc in piept si... Enjoy the ride ;)

HubbaBubba spunea...

Ma, eu mor dupa Sex and the city, da' Gossip girl nu-mi place. Zau.
Bafta multa, multa la facultate:*
Sper sa nimeresti in camera[mergi la camin?:-ss] cu fete faine si sa te distrezi mult, mult.
Asteptam impresii;;)

incasha spunea...

gossip girl?hmmm

 
Filme Online Seriale Online