sâmbătă, 26 septembrie 2009

College life

Cred că de prin clasa a VII-a visam la momentul ăsta: cel în care plec de-acasă şi îmi trăiesc viaţa pe cont propiu. Numai că, după câte se pare, entuziasmul s-a mai temperat odată cu vârsta, iar acum, când chiar voi pleca peste fix 12 ore, mă simt mai agitată că oricând. După ce ieri mi-am întins nervii cu placa aşteptând să văd ce îmi rezervă necunoscutul, am reuşit până la urmă să ajung în căminul visat, alături de Andreea mea. Încă nu suntem şi colege de cameră, dar sper ca mâine să rezolvăm şi cu asta, iar atunci chiar că o să fiu pe deplin mulţumită.

Nu mă gândeam că atunci când te muţi chiar şi pentru o perioadă delimitată, îţi trebuie chiar atât de mult timp că să împachetezi. Mai bine zis, de dimineaţă de la 10 până pe la vreo 18 a durat ca să fac cele 3 bagaje, asta ca să nu mai zic de cuptor şi alte electronice necesare la casa camera omului.

Concluzia? Mâine...plec. Net nu ştiu când o să am, dar sper că în curând, ca să mai pot povesti ce şi cum. :D Cel mai dor o să-mi fie de camera mea şi de Zeinutz, dar deja mi-am programat primul weekend petrecut acasă, aşa că...să înceapă nebunia!

9 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

daca esti prin c1, sigur ne vom intalni :) sa-mi zici la ce camera stai.

Vick spunea...

Mi-ar face mare placere sa stau cu tine la o cafea in Bucuresti. Just let me know when and where :)
Bine-ai venit!

Anonim spunea...

oo....BAFTA!

Alecsa spunea...

good luck sis;;) you know i'm with you ;;)

incasha spunea...

bai, multa bafta! tinem pumnii!

dea94 spunea...

Succes la facultate:D Eu sunt o citioare fidela,ca sa zic asa, a blogului tau si imi place f mult! Tine-o tot asa:)

Musli spunea...

Eu nu am avut ocazie sa plec sa fiu ep cont propriu si mi-as fi dorit asta poate acum eram mai chibzuita cu banii.. dar stand la parinti e un vis sa le ai pe toate cand vrei...

Viorel spunea...

Succes, linsa ai grija viata in camin si in Bucuresti iti poate schimba viata, in bine sau in rau. Depinde doar de tine. bafta !

Anonim spunea...

si cum sa incep? as putea spune ca imi prinde bn college life...si acum vreau inapoi, la casa noastra. sa mancam prajituri si ciocolata la 12 noaptea, sa bem ceai cu denis si sa radem cu andrei.asa ca...let's go back home :D

 
Filme Online Seriale Online