marți, 21 iulie 2009

Remedii contra plictiselii

Ai scăpat de griji, şcoală sau facultate şi acum te cam plictiseşti, nu-i aşa? Pentru ce să pui mâna să citeşti ceva sau să faci un lucru util, când îţi poţi petrece timpul într-un mod mult mai plăcut! Dacă ai rămas cumva în pană de idei, iată câteva soluţii:

1.Cumpără-ţi Cosmote, cu cât ai mai multe minute şi sms-uri gratis, cu atât mai bine! Instalează-te comod în pat şi vezi pe cine ai chef să enervezi azi. Dacă eşti lipsit de prieteni, cum probabil că se întâmplă, de vreme ce te plictiseşti, formează numere aiurea şi sună în neştire, la orice oră din zi şi din noapte. Nu te ruşina să dai sms-uri perverse şi să faci invitaţii la cadouri de majorat a la Puya, că deh, doar trăim în era în care corpul este tot ce contează.

2.Ceva tare interesant, ce tot cu telefonul recent descoperit poţi face! Alege-ţi o victimă, ataşează #31# în faţa numărului şi dă-i bătaie. Sună de 1000 de ori pe zi, exaspereaz-o, scoate-i fire albe. Şi cel mai important, nu scoate un sunet! Adică să nu care cumva să îi zici vreo ceva, să se prindă cât de fraier eşti tu de fapt. Aa, şi nu te teme: ea e aşa naivă încât n-o să facă plângere nici la Poliţie, şi nici la Cosmote ca să-ţi afle numărul şi să te alegi şi tu cu ceva drăguţ din toată afacerea asta.

3.Asta e numai pentru bloggeri! Acum mă pregăteam să-ţi explic cu ce se mănâncă un blog, dar culmea e că ştii deja. Nici nu mai contează că al tău e de c***t, plin de articole Copy - Paste sau cu ştiri care nu interesează pe nimeni, ideea e că: Ai blog, eşti tare, frate! Apucă-te şi dă comentarii anonime pe la alte bloguri; cu cât limbajul e mai colorat, cu atât eşti mai bun! Nu te gândi prea mult când scrii comentariile, foloseşte ce cuvinte îţi vin cel mai bine în minte, că doar te confrunţi zi de zi cu ele, nu? Hai că totuşi nu vreau să zici că-s fată rea şi dau nişte exemple: "panaramă", "proastă", "idioată" etc. Tot ce ţi se zice ţie zilnic, numai că trecut la feminin. Şi încă ceva: din nou, nu-ţi face nicio grijă că victima ta fraieră se va prinde cine îi dă comentariile sau că nu le va aproba. De cum le vede, va fi tare entuziasmată şi de aia nu o să apară pe blog la ea niciodată, pentru că de emoţii că un ratat că tine o bagă în seamă, le va da respingere în loc de aprobare. Dar, stai calm, nu e totul pierdut; poţi încerca şi mâine, şi poimâine, şi în fiecare zi... până ce nu te mai plictiseşti!


PS: Acest post NU este un pamflet, însă are un caracter de AŞA NU! Sau na, acum fiecare cum îl interpretează.

Îmi cer scuze faţă de cititorii mei respectabili pentru limbajul folosit, dar chiar era nevoie.


Şarpele e odios nu pentru că muşcă, ci pentru că se ascunde ca să muşte. ;)

9 comentarii:

CORA spunea...

Te-a suparat cineva?

CORA spunea...

Mi-am dat seama ca cineva te sacaie prin metodele astea! :)

Viorel Calinescu spunea...

maturizati-va

Irina - Andreea spunea...

^Viorel: nu stiu de ce ai folosit pluralul, dar in cazul meu te asigur ca nu este nevoie

paula spunea...

si descoperim o noua Irina:)
Nu stiam ca poti fi si dura.
Imi place articolul btw.

Irina - Andreea spunea...

^Paula: da, sa stii ca chiar pot fi dura cand trebuie si cu cine merita :)

Alecsa spunea...

vai sis=)) adevar pur :>

Radu spunea...

Chiar nu stiu cn poate fi asa de disperat incat sa recurga la asa cv dar na...traim in Ro si asta ne ocupa tot timpu:))Sfatul meu pt.persoana respectiva sa-si cumpere o viata;)Pt.tn..ma uimesti p zi k trece tot mai mult:D

Mza spunea...

E de rahat, si copilaresc, dar nu cred ca nu exista copil, care la un moment dat au facut asta(ma refer la povestea cu exasperatul persoanelor la telefon). si eu am facut asta, a fost..penal. Dar! acumzant in acel moment, chiar daca starea aceea a tinut 5 minute. Si nu sunt o fraiera pentru ca am facut asta, e o metoda copilareasca, si facuta la varsta care trebuie, chiar iti da satisfactie, insa cititorii acestui post, nu vor sa recunoasca, ca, la un moment dat cand 'mureau de plictiseala' au dat un bip, un mesaj aiurea. Tine de varsta si vremurile in care traim, Nu de tara!;) E amuzant daca e facut la timpul potrivit:D. Bafta in continuare!

 
Filme Online Seriale Online