joi, 9 iulie 2009

La mulţi ani, Jully!

Iată că a venit şi ziua în care una din cele mai bune prietene ale mele face 19 ani. Ştiu că a fost ieri, dar am zis că voi scrie seara când revenim de la băut (suc, nu va gândiţi aiurea :P). Dar ştiţi voi că nu iese mereu aşa cum ne programăm. :D

Aşadar, dragă Iulia / Jully, sper să nu mă omori prea tare pentru întârziere şi pentru că mi-au mai rămas încă vreo 15 de La mulţi ani nerostiţi, dar promit că până la următoarea aniversare ţi-i spun pe toţi. :D Încă o dată îţi doresc să fii fericită, iubită şi să ai mult succes în viaţă! Bucură-te de anul ăsta, că de la anul schimbi prefixul şi parcă e altă treabă. :P

Şi cum ziceam anterior, ieri am petrecut că între fete şi ne-am făcut deja planuri pentru la anul (petrecere la piscină, chestii de astea; asta dacă ne primeşte Alecsa la ea ;;) ) O fază foarte tare a fost discuţia despre Hannah Montana. Nu mai ştiu cum a venit vorba, dar mă contraziceam eu cu Jully la un moment dat dacă este şi serial, şi desen animat, la care ea îmi explică foarte pornită că "e film cu oameni"; vă daţi seama că nu ne mai puteam opri din râs. =)) Aa, şi a mai fost o fază cu Celine Dion, dar nu vreau să-i răpesc materialul de postat pe blog. :-"

Revin şi cu poze de îndată ce fac rost. :P

PS: Diseară merg să-mi fac pozele pentru facultate, de alea tip buletin (efectiv le detest). Dar vorba aia - măcar aveam 3 ochi şi 4 picioare? =))

EDIT: Photobucket Photobucket Photobucket

6 comentarii:

Alecsa spunea...

Pai daca sunteti cuminti va pun si apa in piscina...=))

Irina - Andreea spunea...

^Alecsa: suntem, suntem ;;)

Jully spunea...

:)) da ... da dak e film cu oameni ce vrei sa zic:))
k sa nu mai zic k ati zis k-s nebuna cand cu celine... m-ati fact sa ma indoiesc de capacitatile mele mintale:)) si na k aveam dreptate.... lasand la o parte comportamentul "frumos" a unei "prietene" aseara a fost foarte fain... si totusi Hannah Montana e film cu oameni:))

Jully spunea...

app... cum era de la anu ai sa fotografiezi psihologia nu?:))

Essences spunea...

foarte tari pozele :D

Jully spunea...

ce mi-e dor de zilele alea
ce multe s-au schimbay de atunci... :| :-<

 
Filme Online Seriale Online