luni, 1 iunie 2009

Ultimul supravieţuitor de pe Titanic

Millvina Dean, ultima persoană care supravieţuise naufragiului Titanicului, a murit ieri la vârstă de 97 de ani, în Anglia, a anunţat presa britanică, transmite AFP, citat de NewsIn. Elizabeth Gladys Dean, pe care prietenii o numeau Millvina şi ai cărei părinţi emigrau în urmă cu 97 de ani în Statele Unite, în Kansas, era un bebeluş în vârstă de doar două luni când Titanicul la bordul căruia se afla s-a scufundat după ce a lovit un iceberg, la 14 aprilie 1912. Fetiţa fusese pusă atunci într-o geantă şi salvată în siguranţă. Mama sa, Georgette Eva şi fratele său Bertram au supravieţuit, de asemenea, tragediei, dar tatăl, Bertram Frank, a făcut parte dintre cei 1.500 de pasageri şi membri ai echipajului care au murit. Sursa.



Coincidenţă sau nu, ieri am revăzut Titanic :|
Acum, când am aflat m-au trecut fiori reci.

7 comentarii:

Andra spunea...

eu auzisem luna trecuta cum ultima supravietuitoare de pe titanic era vai de capu' ei ... iar leonardo si kate i-au facut cadou o suma de bani. daca e chiar ea ... se pare ca nu s-a bucurat mult timp de ei. pacat

Georgiana spunea...

UAU!

Anonim spunea...

Poate fi coincidenta sau...nu.Adica in momentul cand apar prea multe chestii in comun cu un lucru sau o persoana deja nu prea mai vine vorba de coincidenta(pot sa spun ca traiesc pe propria piele).
Anyway...avea 97 ani...a dus-o bine pana la varsta asta...altii mor la 30-40.

Essences spunea...

Dumnezeu s-o ierte... :|

aditza spunea...

Mie mi-a placut mult ecranizarea celebrului film. De fiecare deata cand il vad plang si recunosc ca este cel mai bun film pe care l-am vazut eu. Este preferatul meu din aceasta categorie de filme.

Gârby spunea...

97 de ani nu e rau. si de capu meu! is aproape 100 de ani de cand s-a scufundat titanicul :|

Irina - Andreea spunea...

^Andra: cel putin presupun ca s-a bucurat de viata ei :)

^Buhu: si mie mi se mai intampla la unele faze sa fie prea multe lucruri care se leaga. dar cine stie, poate totusi era numai o coincidenta :-s

^Inka: da..dar oricum era batrana :P

^aditza: ce imi place sa vad baieti care recunosc ca le plac filmele lacrimogene. bravo :P

^Gârby: chiar ca parca a trecut o vesnicie. azi am aflat ca si strabunica mea s-a nascut in 1912 :D

 
Filme Online Seriale Online