marți, 9 iunie 2009

Şi uite aşa se mai termină o etapă...

Vă vine să credeţi că deja a mai trecut un an şcolar? An de "boboc" - cu emoţii şi noi începuturi - ori poate an de "senior" - cu stresul aferent examenelor ce bat la uşă? Mie sincer nu.

Astăzi mi-am făcut puţin timp şi am revăzut DVD-ul cu banchetul şi cursul festiv din clasa a VIII-a împreună cu Andreea (colega mea de bancă din liceu) şi nu ne-a venit să credem cât de copii eram şi ce mult ne-au schimbat cei patru ani, nu atât fizic, cât mental. Bineînţeles că după câteva reprize serioase de râs, au venit şi inevitabilele lacrimi pentru despărţirea ce va urma.

Până în după-amiaza asta, recunosc că nu prea am conştientizat că în câteva zile nu voi mai fi elevă niciodată. Cu studenţia e frumos într-adevăr, dar va fi altceva... Mâine e unul din ultimele momente oficiale împreună cu clasa, cel în care vom purta mult râvnita tocă şi vom intona Gaudeamus Igitur (nici acum nu scăpam de latină.) Aşadar, să ne bucurăm! (sau nu...)

13 comentarii:

Ioana.Murariu spunea...

eu tocmai am avut cursul festiv de la sfarsitul facultatii... din pacate trece mult prea repede timpul... profita de anii care urmeaza si fa-i minunati...
multa bafta la bac si la facultate... este minunat sa fii student:D
te pup

Irina - Andreea spunea...

^JoJoK: foarte repede trece :( mersi pentru sfaturi, sper sa fie ok cu bacul & C.o :)

Mihaela Chelaru spunea...

Cred ca e unul dintre cele mai haioase cantece, tin minte ca si noi l-am cantat pe coridoarele liceului si deschideam fiecare usa a claselor :). A fost dragut. Stai linistita Irina, si in facultate iti poti face prieteni cu adevarat fantastici, vei vedea. Va fi o alta atmosfera, poate chiar mai frumoasa :). You will see.

Alecsa spunea...

lasa sis ca o sa fim amandoua boboace:X:X:X

Essences spunea...

Gaudeamus ... mmm :))
imi amintesc si eu cum era.. pf. Multa bafta la bac, Irina. :-*

apropo, cand incepe?

Irina - Andreea spunea...

^Inka: pe 22 iunie :-s

Essences spunea...

valei. Multa bafta iubita :-*

Irina - Andreea spunea...

^Inka: sa fie :*

Anonim spunea...

chiar acum scrisesem si eu un articol despre asta...bine,eu sunt a11a.dar vazand festivitatea cu discursul de final si ultima strigare a catalogului la clasa a12a iti dai seama ca sunt si eu intr-o stare destul de melancolica privind terminarea liceului.

Cristina Cirstea spunea...

ce repede a trecut primul an de liceu....:-<

Irina - Andreea spunea...

^Buhu: mai ai rabdare pana la anul, sa vezi atunci melancolie :)

^Cristina: dar bucura-te, mai ai 3 :D

Anonim spunea...

Se termina o etapa,incepe alta,pentru ca asa e viata.Tu esti o luptatoare si de aceea sunt sigura ca vei trece cu brio peste toate aceste etape.Te pupik si iti tin pumnii!:*

Irina - Andreea spunea...

^Ella: multumesc pentru cuvintele frumoase, cu siguranta ca au ajuns acolo unde trebuia :"> :*

 
Filme Online Seriale Online