duminică, 17 mai 2009

Ultimul an de Eurovision

Pentru mine, ca spectator. Nu o să încerc să justific în niciun fel locul obţinut de România, pentru că orice aş zice, lumea îmi va sări în cap. Însă am numai câteva observaţii, după care închei definitiv acest capitol:

1.Voturile sunt aranjate; nu e vorba de vecini şi de politică, ci efectiv se cumpără locuri. Altfel eu nu-mi pot justifica numărul atât de mare de 12 puncte obţinute de melodia câştigatoare.

2.N-o fi fost piesa noastră demnă de top 10, dar nici Norvegia nu mi-a plăcut, sincer acum. Nu merg pe principiul cu capra vecinului, este pur părerea mea. Dar în fine, un lucru e cert: mai nou, urăsc basmele. =))

3.Bine că până acum întreaga mass media avea încredere în Elena, iar acum toţi aruncă cu pietre. De parcă ar fi prima oară când obţinem un loc aiurea. Şi cel puţin, toate melodiile din anii trecuţi care ne-au făcut de râs sunau rău şi înregistrate, nu numai live.

4.Mă bucur pentru locul 3 obţinut de Azerbajdan, dar şi melodia Islandei de pe locul 2 îmi place mai mult, acum după ce am ascultat-o mai bine.

P.S.: Cred că nu doar eu ar trebui să iau o pauză, ci şi România. Asta cel puţin până când se va vota cinstit...Şi hai, acum îmi puteţi sări toţi în cap, cât e la ofertă. :D

10 comentarii:

Anonim spunea...

Oferta 3 in 1 ca cafeaua vine imediat=)) Mie mi-a placut norvegianul;;) si parerea mea e ca melodia Elenei merita locul pe care l-a ocupat:-j

Irina - Andreea spunea...

^Praji: singurul lucru bun la el (in opinia mea) e ca seamana cu Cata =))

Blu spunea...

Primii trei cred ca si-au meritat locurile. Noi, spre deosebire de alti ani, n-am mai primit voturi de la cateva tari de la care ne obisnuisem sa ne dea. Au plecat zidarii din Israel, ce sa facem...

Victor spunea...

sincer sa fiu, a fost uimitoare diferenta cu care a castigat norvegia..
ori chiar nu ne pricepem noi la muzica ori s-a intamplat ceva :)

Cata S spunea...

O să te felicit pentru decizia de a nu te mai uita, deși cred că e o decizie luată la supărare.

Dar despre Elena, tind să fiu de acord cu Praji. Locul e binemeritat. E o părere subiectivă, bineînțeles. Și da, parcă-parcă seamănă cu Cătălin, dacă te referi la Josan :)

Irina - Andreea spunea...

^Blu: si asta a fost un factor decisiv :-?

^Victor: eu cred ca totusi s-a intamplat "ceva" :)

^Cata S: intr-adevar la Catalin Josan ma refeream. :D Decizia e cam luata la suparare, dar ma voi tine de ea ;)

Essences spunea...

Parca Eurovisionul de anul asta a fost cel mai nasol..nu stiu de ce zic asta.

BLOG VEDETE spunea...

nici eu nu cred ca piesa noastra a fost deosebita. Doar Elena e de parere ca "a cantat pefect" :-))

Bek00letz spunea...

Nu stiu daca "se cumpara" voturi. Nu de alta, dar daca s-ar fi cumparat, si-ar fi asigurat strictul necesar pentru a castiga. N-ar incerca sa zdrobeasca, efectiv, pe toata lumea. Le erau suficiente 260 :))

Irina - Andreea spunea...

^Bek00letz: poate vroiau sa impresioneze...sau sa nu bata la ochi. cine mai stie acum ce a fost? :)) poate chiar..meritau :|

 
Filme Online Seriale Online