joi, 14 mai 2009

Secretara lui Flavius

Pentru că mai devreme am scris un post, însă din cauza unor probleme tehnice l-am pierdut, am rugat-o pe Andreea să scrie în seara asta pentru mine şi cu ocazia asta, să-şi îmbunătăţească calităţile de posibilă viitoare blogger-iţă. Aşa că să îi dăm cuvântul:


În ultimul timp am observat că folosirea minutelor suplimentare pentru diferite scopuri s-a transformat într-un adevărat fenomen. Astfel, poţi avea "norocul" să fii sunat de diverse persoane pentru că n-ar avea ce altceva să facă cu minutele (eu aş propune să sune la linia fierbinte că să folosească util minutele alea, dar mă rog). Zilele trecute am primit însă un telefon foarte ciudat de la un coleg. Văzând numărul şi ştiind despre cine este vorba răspund, aşteptându-mă la vreo întrebare legată de şcoală. Dialogul a fost mai mult decât surprinzător şi m-a lăsat că la dentist, aşa că îl voi reproduce (aproximativ) în continuare:

- Bună!
- Bună!
- Flavius e acasă?
- Nu-i acasă.
- Bine. Pa!
- Pa!

Tot bancul este că persoana încurcase numerele de telefon din cauza unei porecle comune. Astfel am făcut şi pe secretara lui Flavius. Cine ştie...mâine, poimâine a cui secretară voi mai fi. :>

0 comentarii:

 
Filme Online Seriale Online