vineri, 8 mai 2009

Rost?

Dacă mă uit la data ultimul articol, vă spun sincer că mă apucă regretul pentru că am lăsat să treacă atât timp până să vă scriu din nou. Dar ştiţi cum e: de ce nu faci ceva, de ce nu mai ai niciun chef. Însă la mine nu asta a fost problema, ci tocmai timpul, de care nu prea am mai dispus în ultima vreme. Cu 3 teze date până acum, cred şi eu. Iar perioada următoare de asemenea nu se anunţă prea favorabilă postărilor dese.

Mă gândeam eu aşa acum: ce rost are să mai ţin blogul în condiţiile astea?...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Hai ca ma enervezi sis:| blog-ul nu este ceva unde tre sa postezi zilnic cate 49809453 posturi;) asa ca nu e nevoie sa il stergi:P

Essences spunea...

Tezele ca tezele.. la bac sa ai grija. Noi te intelegem. Abia astept sa-mi zici cat de fericita esti ca ai trecut peste toate astea. Multa bafta si asteptam rezultatele :D

Lucia spunea...

Da' nu e nevoie sa postezi zilnic. =)) . ca si eu spuneam " bai. o sa postez zilnic. o sa-mi fac timp. " bla bla . Prostii . Scrii cand iti vine inspiratia si cand crezi tu ca-i cel mai "prielnic" moment pentru sufletu tau :D . .

Sa nuuuu-l stergi . E pacat. Sincer.

Cristina spunea...

Irina,eu iti doresc mult succes la teze,la bac si la tot ce mai ai tu de facut.Sper sa treci cu brio peste aceasta perioada importanta!
Ai grija de tine!

Irina - Andreea spunea...

va multumesc pentru sustinere, fetelor! :*

Ana-Maria spunea...

Bafta la scoala si note cat mai mari!

 
Filme Online Seriale Online