sâmbătă, 16 mai 2009

Pregătiri de finală

Să cânte tobele şi să se arunce confetiile (cele la tub, neapărat!) pentru că astă seară avem show - mai exact, finala Eurovision 2009. În concurs au rămas cei 5 reprezentanţi ai ţărilor înscrise automat în finală şi 20 de semifinalisti, între care şi Elena noastră, cu ale ei iele fermecate. Aşa cum am mai spus şi după prima semifinală, eu am încredere în melodia aceasta, pentru că este una care chiar poate! :D Acum totul depinde de prestaţia de diseară, dar cred că experienţa de marţi o va ajuta să îşi reducă emoţiile şi melodia să sune cât mai aproape de cea înregistrată.



Dacă ar fi să fac un top 5, însă nearanjat (la aşa ceva chiar nu mă risc anul ăsta), cred că ar fi cam aşa: România, Azerbaidjan, Grecia, Islanda, Finlanda. Dar mai bine aştept până se va decide câştigătorul, ca să n-o dau cu bâta-n baltă. Deşi anul trecut am intuit corect. :P

Voi cu cine votaţi? (la propriu sau la figurat)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mie oricum nu-mi place Elena..:))

Irina - Andreea spunea...

Elena ca Elena, dar mie imi place melodia \:D/

Essences spunea...

ma abtin :)

Cata S spunea...

Pe mine nu prea m-a încântat nici Elena, nici melodia. Cred că în finala noastră aveam piese mai bune. Părerea mea.

Totuși, fiind român, am susținut-o pe Elena și mi-aș fi dorit să obțină mai mult. Eurovisionul e un concurs la care se votează politic și trebuie să ai o super-piesă ca să te voteze și alții în afară de Moldova sau Spania.

Nu a fost cazul aseară, din păcate...

 
Filme Online Seriale Online