duminică, 24 mai 2009

Pauză

După cum probabil aţi observat, am luat o pauză de la blogging de aproape o săptămână. Mereu ziceam că îmi voi face timp să scriu, dar niciodată nu mai reuşeam. Nu s-a întâmplat nimic excepţional în tot acest timp, în afară de faptul că a început "sfârşitul" - adică despărţirea de liceu. Marţi am avut meciul tradiţional dintre profesori şi elevi, care a ieşit ok - cel puţin astea au fost părerile din afară. Mi-a plăcut că pentru prima dată în 4 ani, ne-am organizat şi noi puţin şi am făcut ceva frumos. :)

În rest, în weekend am fost la vânătoare de pantofi, dar nu prea am avut mare noroc aşa că va trebui să reiau operaţiunea cât de curând. Şi dacă la toate astea, mai adaug şi faptul că mai e o lună până la Bac şi trebuie să mă apuc serios de învăţat, cred (şi sper) că îmi înţelegeţi lipsa. :D

5 comentarii:

Anonim spunea...

lasa sis ca o sa ne scrii tu de o sa ne tampesti>:D<

First L spunea...

OK... nu-i nimic. Si eu voi face acelasi lucr, adica o sa invat mai serios (nu de parca acum as fi luat invataul in serios).

Noi am si dat simularea la romana sin S 1 resp. 2 si a iesit bine. Am scris 4 pagini... :P (nu ma laud)

o zi minunata sa ai :)

Irina - Andreea spunea...

^First L: foarte bine atunci, asa vei face si la Bac :) noi nu am dat nicio simulare, ceea ce nu e grozav, pentru ca nu prea imi stiu potentialul :-?

Lorena spunea...

Welcome back then!

Irina - Andreea spunea...

^Lorena: thanks! :)

 
Filme Online Seriale Online