duminică, 17 mai 2009

Aşa slăbiţi garantat!

Pentru că tot se apropie vara, anotimpul în care e musai să fii slabă, altfel nu o să îţi stea bine costumul de baie, m-am documentat şi eu în legătură cu câteva produse recoamandate pentru a te menţine în formă şi, dintre toate, m-am oprit asupra ceaiului verde. Întrucât am văzut că nu e bun neapărat pentru slăbit, ci şi pentru organism în general, mi-am cumpărat şi eu o cutie şi de vreo săptămână beau în fieare zi câte 1-2 pliculeţe.

Însă azi am descoperit o metodă prin care benefiiciile sale vor fi mult mai rapid resimţite de întregul corp şi implicit, de corpurile din jur. Luând o pauză de la monitor, m-am dus până în bucătărie să îmi încălzesc nişte apă pentru o nouă cană de ceai. Minunea e că nu am tunat apă pe alături şi nici nu m-am împiedecat pe scări, însă bineînţeles că ceva tot trebuia să se întâmple. Ajunsă din nou la PC, am aşezat cana pe masă şi m-am apucat să citesc mesajele pe care le primisem pe mess. Acum nu ştiu dacă din cauză că m-a enervat ceea ce am citit sau pur şi simplu am fost eu neatentă, însă după câteva secunde cotul a lovit violent cana, iar ceaiul s-a împrăştiat integral cu o rapiditate neobişnuită; peste tot: pe sub DVD, pe lângă foile pentru notiţe chiar şi la prelungitorul care îmi ţine în viaţă toată aparatura şi bineînţeles, pe mine. Noroc de ursuleţul meu care a ţinut DVD-ul ridicat cât timp m-am dus să aduc repede un prosop să şterg toată tragedia. Şi de parcă nu era destul, fix atunci s-a întors toată lumea acasă, tocmai la timp pentru a mă întreba isteric ce s-a întâmplat.

Aşadar, folosiţi metoda mea şi slăbiţi garantat! - poate doar sistemul nervos. =))

8 comentarii:

Essences spunea...

uh, ghinion.... se mai intampla :(

Cata S spunea...

Hmmmm...să-mi iau și eu un ursuleț dintr-ăsta de la Avon. Pare a fi folositor la nevoie :)

Anonim spunea...

Bine ca tu nu ai spart o cana,iar cioburile nu ti-au intrat in picior:)) la prima ora a diminetii

Irina - Andreea spunea...

^Inka: la mine daca nu e ceva de genul asta macar o data la cateva zile, se pare ca nu ma simt bine :))

^Cata S: teoretic, e "calduros", adica odata incalzit, pastreaza caldura. pentru asa ceva nu a fost util, insa azi chiar a salvat situatia :D

^Praji: dar inca mai e timp =))

Vick spunea...

Da' ceva pentru ingrasat nu ai? Si pentru nervi si fizic :D

Irina - Andreea spunea...

^Vick: ba da, am :D somn mult, mancare buna (eventual gatita de mama/bunica) si cat mai mult timp cu persoana iubita/prietenii :)

BLOG VEDETE spunea...

si cand te gandesti ca ceaiul are efect relaxant...tie ti-a dat o stare de tensiune :-))

Essences spunea...

mie mi se intampla cam des in ultima perioada.. hmm, oare de ce?

 
Filme Online Seriale Online