miercuri, 22 aprilie 2009

Românii tot perverşi rămân

Fără să vreau, am făcut o constatare destul de suspectă în legătură cu ce mai caută lumea pe Google. Deşi până acum nu am făcut publice căutările după care este găsit zilnic blogul meu pentru că am mai văzut asta şi pe alte bloguri şi chiar nu îmi place să preiau ideile altora, de data asta nu m-am putut abţine.

Până acum nu prea am găsit căutări dubioase; cele mai multe erau după numele mereu sau după nume de articole, însă acum, după ce s-a terminat postul mare, se pare că românii au devenit perverşi (chiar puţin obsedaţi aş zice eu). Click pe poza de mai jos ca să vedeţi la ce mă refer : ))



Şi un sfat pentru cei care caută asta: nu mai intraţi, fraţilor, pe blogul meu, că sigur n-o să găsiţi aşa ceva pe aici. Şi în caz că vă întrebaţi, motorul de căutare îi duce pe pagina asta. Măcar de ar citi ce scrie acolo...

7 comentarii:

Anonim spunea...

Draga mea,nu stiu de ce te mai uimeste atata prostie si perversitate...pe bune,o sa se faca si ei mari odata(oricum neuronii nu se regenereaza).:*:*:*

Irina - Andreea spunea...

^Ella: asa e, nu prea ar trebui sa ma mai uimeasca nimic in ziua de azi :))

Mihaela Chelaru spunea...

Macar ai trafic :) asa ca stai linistit. Iti dai seama ca toti cei care cauta nuditati si tot felul nu le trece nici prin ultimul gand ca ar vrea sa citeasca un blog:).

Anonim spunea...

Ah,ce fericire...asa ma mai gasesc unii pe mine:)) eu am blocat sa primesc trafic de pe site-uri gen google,dar vad ca tot cauta unii prajituracupatrunjel si imediat ma gasesc:| si nu-mi convine:))

Irina - Andreea spunea...

^Mihaela: asa e, dar bine ar face daca ar imbina "utiliul cu placutul". insa probbail ii depaseste ;)

^Praji: si de la mine iti mai vin vizitatori :-"

Essences spunea...

omg, astia au innebunit

Irina - Andreea spunea...

^Inka: asa se pare :)) dar eu am noroc ca blogul meu nu e chiar atat de mare, ca altfel cine stie ce mai gaseam :|

 
Filme Online Seriale Online