vineri, 20 martie 2009

Weekend cu mama

Adela Popescu revine pe marile ecrane într-un rol de excepţie, cu totul altceva decât cele de "fată cuminte” cu care ne-a obişnuit până acum. În Weekend cu mama, ea o interpretează pe Cristina, o tânără care la doar 18 ani are o experienţă de viaţă deloc de invidiat: părăsită de mamă la vârstă de doi ani, a fost crescută de rude, a abandonat şcoală la o vârstă fragedă şi a intrat într-un anturaj dubios. Revenind în ţară, mama Cristinei descoperă adevărurile şocante, de care a fost ţinută la distanţă: fiica ei a fugit de acasă, e dependentă de droguri şi are o fetiţă de patru ani pe care a lăsat-o în grija unui orfelinat. Măcinată de vinovăţie, Luiza încearcă să o salveze pe Cristina şi să-şi răscumpere astfel greşelile din tinereţe. Are la dispoziţie...un weekend.

Filmul aduce în prim plan o problemă acută şi din ce în ce mai dezbătută - cea a copiilor ai căror părinţi au plecat din România în speranţa că le vor putea oferi o viaţă mai bună.

Astăzi, între orele 19:00 - 20:30, iubitorii de film românesc au ocazia să urmărească în direct, numai pe www.cinemapro.ro, premiera de gală a filmului. CinemaPRO.ro oferă cinefililor din România şansa unică de a fi alături de: Adela Popescu, Medeea Marinescu, Gheorghe Dinică, Andi Vasluianu şi Tudor Aaron Istodor pe covorul roşu, la un eveniment cu totul deosebit: lansarea mult aşteptatului film Weekend cu mama, de Stere Gulea. În seara de 20 martie, două camere video vor transmite live de la CinemaPRO sosirea vedetelor pe covorul roşu! Abia aştept să văd şi eu filmul, mai ales că am fost o mare fană a Adelei şi - de ce să nu recunosc - încă o admir mult.




Mai multe detalii despre film găsiţi pe blog, scris chiar de Adela. :) Sursa informaţiilor: Acasă TV.




6 comentarii:

Ioana C. spunea...

contrat asteptarilor mele chiar e facut bine,chiar as vrea sa merg sa l vad

Irina - Andreea spunea...

^Ioana: asa mi se pare si mie din toate secventele vazute...Adela a evoluat foarte mult, dpdv profesional :)

Jully spunea...

din ceea ce am citit si am vazut pare un film bun... abia astept sa il vad...

Essences spunea...

da, tare filmul. Abia astept sa-l vad.

Anonim spunea...

E foarte tare ideea filmului :> vai sistar,apropo de Adela,mai stii ce fane mari eram noi acum cativa ani?Vai...niciun articol din revista nu ne scapa,sau vreo poza,sau ceva gen :))

Irina - Andreea spunea...

^Jully si Inka: si eu la fel, sper sa fac rost de el cat mai repede, ca la cinema slabe sanse sa merg :(

^Praji: cum as putea uita? :> frumoasa perioada :D pacat ca nu ne prea vorbeam pe atunci =)) dar lasa ca recuperam acu >:D<

 
Filme Online Seriale Online