joi, 5 martie 2009

În aşteptarea lui vineri

De câteva minute bune mă gândesc la ce să mai scriu pe blog. Ce însemnări ar trebui să mai fac, astfel încât să nu las zilele să treacă fără să am ceva de zis. Nu e problema lipsei de idei, ci a lipsei de organizare. Ideile vin şi pleacă, fără să le pot prinde de cele mai multe ori. Când încerc să mă concentrez asupra a ceva, gândul îmi fuge la ziua de mâine, la el, la weekend.

În general, am o stare de somnolenţă permanentă, moleşeală, lene chiar. Dacă e de vină primvara, cu aşa numita astenie, asta chiar nu ştiu, dar cert e că mai nimic nu îmi mai trezeşte interesul. Nimic, în afară de ziua de vineri. După 1:30 mai exact. Atunci cred că mă simt cel mai bine, pentru că ştiu că s-a mai încheiat o săptămână de şcoală, am mai scăpat (cu bine, sper) de două ore de istorie şi pentru două zile nu o să mai fiu nevoită să suport anumite persoane. La polul opus e bineînţeles ziua de luni, pe care o detest totalmente. Dar asta e, zilele încep şi se sfârşesc, timpul trece, iubirea creşte...Dar să nu le amestecăm :D

Cu toate că postul ăsta tocmai asta e...o învălmăşeală de gânduri care nu mă lăsau acum în pace dacă nu le transmiteam mai departe degetelor mele ;))


P.S: Sunt amatoare de o leapşă, se oferă careva? ;;)

9 comentarii:

Anonim spunea...

uhhh sistar tu cu iubirea ta ma bagi in boala =))

Jully spunea...

ei ha Alecsa... las sa ajungi si tu ca noi.. sa vezi ce bolnava ai sa fii...:-"

Irina - Andreea spunea...

fac si eu ce pot :">

Mihaela Chelaru spunea...

cand vine o idee, prinde repede un telefon si salveaza mesajul cu ideea respectiva :)
uneori asa fac si eu!
seara faina si tie!

Irina - Andreea spunea...

^Mihaela: odata chiar am scris un post intreg pe telefon, dar de obicei nu prea pot sa imi notez nici macar idei, pentru ca imi vin in cele mai neasteptate momente ;))

Lira spunea...

si eu vanez persoane care sa preia ultima leapsa de pe blogu-mi, daca pare suficient de interesanta, interested?;))

Irina - Andreea spunea...

^Lira: banuiesc ca e vorba despre leapsa cu carti, nu? o preiau cu placere :)

Lira spunea...

da, cu intarziere de 10 zile, era vb de leapsa cu carti, si uitasem complet de comentariul meu de mai sus:))

Irina - Andreea spunea...

^Lira: mai bine mai tarziu, decat niciodata...se pare ca ai fost incantata de "treaba" facuta, asa ca ma declar si eu multumita :D

 
Filme Online Seriale Online