miercuri, 18 martie 2009

În amintirea vremurilor bune

Din articol în articol, am ajuns pe site-ul Mayra, care propune 5 seriale pentru femei. Dintre ele, mi-au atras atenţia doar 3 şi nu doar prin descrierile făcute, ci pentru asemănarea cu favoritul meu - de acum bătrânul, dar nemuritorul Sex and the City. După toată "nebunia" declanşată de cele 4 prietene singure din Manhattan, mereu în căutarea partenerului ideal, publicul feminin era din nou doritor de a se regăsi în povestea de viaţă a altor personaje - simbol.

Deşi sunt mai sceptică atunci când vine vorba de alte "lucrări" de acelaşi autor sau de unele care seamănă foarte bine între ele, m-am decis că aceste seriale merită totuşi o şansă. Şi este vorba despre: Lipstick Jungle, Cashmere Mafia şi Gossip Girl.


Lipstick Jungle este scris de Candace Bushnell - autoarea cărţii Sex and the City - şi este o poveste despre trei femei de succes (toate prezente în Top 50 - Most poweful women în NY”) - un designer Victory (Lindsay Price), un mogul al filmului, Wendy (Brooke Shields) şi un editor în chief al unei reviste de modă - Bonfire, Nico (Kim Raver). Pe lângă aventurile lor de zi cu zi - job, familie, love life - hainele pe care le poartă aceste femei sunt fe-no-me-na-le!!! Mai ales cele pe care e poartă Victory: trench-uri superbe, genţi, pantofi sexy (Louboutins everywhere), asocieri neaşteptate (vezi Victory).





Cashmere Mafia concurează şi el pentru titlul de noul Sex and the City. Este un serial nou despre modă, sex, New York, patru femei care îşi plimbă pantofii Manolo Blahnik pe străzile din Manhattan, femei cu o carieră strălucită şi un chef nebun de viaţă.





Gossip Girl a cucerit America şi lumea! Considerat noul şi îmbunătăţitul "Beverly Hills 90210", acest serial te va purta în lumea celor bogaţi şi celebri. Relaţii amoroase, drame, petreceri VIP, restaurante de lux, viaţă de liceu aparent perfectă. Totuşi concluzia (tristă) a acestui serial este că banii nu aduc fericirea! Comparat deasemenea şi cu "Sex and the city", Gossip Girl are în distribuţie actori tineri, iar prin această prismă targetul lor este mult mai tânăr.






Recunosc că mi-e dor de fetele din SATC, dar cum deja am revăzut filmul de curând, m-am decis să încerc serialele pe rând, începând cu Lipstick Jungle. Promit să vă ţin la curent, să vă zic dacă se merită sau nu. Sper să nu fie doar o "imitaţie de Carrie". :) Şi, în amintirea vremurilor bune...

4 comentarii:

loredana şi robert spunea...

Totul despre sex e un film mult prea bun pentru a fi inlocuit. celellalte sunt copii palide. si pierd tocmai pentru ca unele au fost concepute sa concureze cu mai sus amintitul.
dar si neveste disperate e un film destul de bun pentru femei.
si chiar Anatomia lui Gray.
sunt fileme frumoase, care vin puternic din urma.
la urma urmei chiar daca stim pe de rost tot ce face carrie tot trebuie la un moment dat sa trecem si la alt nivel.

Irina - Andreea spunea...

^Loredana: sunt de acord cu tine, SATC va ramane probabil pentru mult timp un reper in domeniul filmelor pentru femei, insa am zis totusi sa dau o sansa si celorlalte ;))

Jully spunea...

si eu de juma de an tot spun ca am sa ma uit la Gossip Girl.... cred ca am sa il programez, dupa cele 5 seriale care sunt deja trecute pe lista am sa ma uit si la Gossip Girl:))...

Irina - Andreea spunea...

^Jully: nici eu n-am inceput inca sa ma uit, chiar nu am avut timp :(

 
Filme Online Seriale Online