joi, 19 martie 2009

Get a life!

Mda, ştiu că nu merită un post; de fapt, nici măcar nu ar merită să îmi mai amintesc de asta şi totuşi...încerc oarecum să înţeleg ce e în mintea voastră, oamenilor fără ocupaţie care nu aveţi altceva mai bun de făcut decât să sunaţi cu număr necunoscut.

Dacă tot ai ceva de zis, măcar dovedeşte că ai atâta demnitate şi responsabilitate încât să ai o identitate sau, dacă nu, lasă măcar nişte 10 banale de cifre să "vorbească" pentru tine. Am mai auzit de cazuri în care abonaţii unei anumite reţele, suprasaturată de minute gratuite, formau din plictiseală numere la întâmplare, cu care îşi ziceau povestea vieţii. Chiar şi de muzică ascultată la telefon, pe banii minutele altora am mai auzit, dar să suni aşa ca prostul şi să te bagi în seamă, asta este peste puterea mea de înţelegere!

Şi dacă cumva cel care n-a avut în seara asta altă treabă decât să facă aşa ceva citeşte aceste rânduri, îi transmit un mesaj scurtuţ şi drăguţ: Get a life, man!

13 comentarii:

Anonim spunea...

Asa sistar!Nu ierta :>

Mihaela Chelaru spunea...

nu te mai complica Irina, iti irosesti timp din viata ta pentru cretini!

Irina - Andreea spunea...

^Praji: nu iert pe nimeni >:)

^Mihaela: stiu, dar asa am simtit nevoia, sa scriu postul asta, sa ma mai eliberez putin de nervii care nu ma lasau in pace ;)) si m-a deranjat si ceea ce a spus, dar nu e cazul sa detaliez pe blog :|

miky...si atat! spunea...

Draga mea,nu te mai consuma,ca asa am patit si noi,lumea asta e tampita rau...unora n-ai ce sa le ceri...:*

Irina - Andreea spunea...

^Miky: chiar ca...probabil ca pe unii numai atat ii duce mintea :| si daca e asa, sincer mi-e mila de ei :-j dar am scris postul in speranta ca daca e cineva cunoscut, se va gandi de doua ori inainte sa mai formeze numarul meu 8-|

Andra spunea...

si pe mine m-a sunat, iar cand l-am repezit m-a injurat de mama. fiind pe faza i-am dat replica (din standup comedy deko) "poate mama mea e grasa,urata si nu se epileaza.... chiar vrei tu sa o scoti la un suc?"
s-a blocat si a inchis
nu a mai sunat :)

Irina - Andreea spunea...

^Andra: e buna replica :)) eu nici nu m-am mai obosit, i-am servit un "Hai pa!" scurt si am inchis ;))

Jully spunea...

mda... si pe mine ma deranjeaza lumea cu numar ascuns...
Dar aseara a avut cineva curajul sa ma sune cu numar si mi-a zis ca se plictisea si dorea sa vorbeasca cu cineva.... i-am spus sa se plictiseasca cu altcineva ca eu sunt ocupata, dar a continuat sa sune si astazi... pana cand un coleg de-al a raspuns la telefon.. cum a auzit voce de baiat a inchis si nu m-a mai deranjat....
De obicei nu raspund la apeluri cu numere ascunse, dar cand eram mai tanara si necoapta raspundeam... si cand ma luau la injurat lua mama telefonul si le raspundea ca atare:))

Irina - Andreea spunea...

^Jully: culmea ca eu chiar nu am avut probleme de genul pana in seara asta, dar acum chiar m-a scos din sarite :|

Jully spunea...

eu de multe ori mi-am schimbat numarul din cauza asta:-j

Irina - Andreea spunea...

^Jully: din cauza cartelei, nu? ca stiu ca la abonament poti merge la sediul retelei sa afli numarul respectiv si sa il blochezi :-?

Essences spunea...

uh si mie mi se intampla tot mai des :|

Irina - Andreea spunea...

^Inka: asta pt ca lumea nu mai face lucruri utile societatii...pierde vremea cu prostii de genul >: )

 
Filme Online Seriale Online