joi, 26 februarie 2009

Geografie intensivă ;))

Ce zi urâtă plictisitoare de joi! După ce că a trebuit să suport numai nedreptăţi peste tot, mai vin şi acasă unde, surpriză, nu mă pot relaxa şi eu ca tot omul care de-abia aşteaptă să vină weekend-ul. Asta pentru că mâine e - cum era şi firesc - ziua ultra-mega plăcută de vineri. Asta desigur dacă nu ne referim la primele două ore.

De parcă nu îmi era de ajuns istoria, acum mai e şi lucrarea la geografie pentru care trebuie să mă pregătesc serios. Paradoxal, dau Bac-ul la geografie, însă cunoştintele mele seamănă puţin cu Ecuatorul şi Tropicul Racului / Capricornului (fiecare să-şi aleagă pe cel care îi place mai mult.) Nu că aş fi un istoric înnăscut, dar nici Columb nu scrie pe faţa mea.

Aşadar, mă aşteaptă munţii cu cele mai semeţe vârfuri, cele mai învolburate fluvii şi, desigur, să nu uităm de capitalele din Europa. Şi pentru că tot veni vorba, serios că le-aş reţine mult mai bine dacă aş face o mică excursie prin oraşele cele mai importante, măcar ceva gen Eurotrip :D Însă, până o să ajung acolo, se pare că va trebui să aleg metoda clasică, aşa că ţineţi-mi pumnii strânşi pentru mâine şi, de ce nu, chiar pentru la Bac.

Sper să reuşesc să mai revin cu o leapşă până diseară, aşa că puteţi să mai treceţi pe aici :)

4 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

:) Geografia este una dintre cele mai simple materii, dintotdeauna mi s-a parut mult mai usor sa invat la materia asta decat la..chimie, spre exemplu.
Crede-ma, daca incerci sa gasesti ceva interesant, care sa-ti ramana in minte si dupa ce dai bacul, invatarea va fi mult mai relaxata.
Sa mai vin din nou cu replica: vei vedea ca la facultate trebuie sa inveti o carte in maxim 3 zile?:) Ok, fie nu ti-o adresez direct.
Te pup.

Irina - Andreea spunea...

^Mihaela: e chiar frumoasa geografia, dar m-am cam lasat pe-o ureche, cum se zice, si acum e cam mult de recuperat :">

Anonim spunea...

sistaaaar>:D< lasa ca o sa iei nota mare la test:> si dam party :>

Irina - Andreea spunea...

^Praji: sper si eu >:D<

 
Filme Online Seriale Online