marți, 24 februarie 2009

Două cine romantice şi un singur iubit...acelaşi!

Pentru că tot se sărbătoresc azi Dragobetele, mă gândeam la cum au evoluat lucrurile de-a lungul vremii. Nici nu mai ştiu când am aflat eu prima oară că există o anume zi în care se sărbătoreşte iubirea şi, cu atât mai mult, nu ştiam că are chiar două variante. Dacă cea americană a prins repede la public, cea autohtonă a fost mai greu de aflat chiar şi pentru mine, poate tocmai din cauza faptului că nu a fost atât de intens mediatizată. Inimioarele şi declaraţiile par mai puţine, cozile la florării parcă nu mai sunt aşa de lungi ca acum 10 zile, iar declaraţiile se apropie mai mult de realitate, întrucât şi-au mai pierdut puţin din sirop.

Şi, dacă tot am luat-o pe sistemul cronologic, mi-am amintit de un editorial al Adelei Popescu, în care vorbea foarte frumos despre cele două sărbători. Pentru că memoria nu mi-a putut reda fidel citatul şi era prea frumos să nu îl împart cu voi, recunosc că am deschis puţin nostalgică cufărul cu amintiri şi iată că l-am găsit: Dar pentru că, din fire, sunt mai conciliantă, cred că voi alege varianta de mijloc. Deci, două cine romantice, două cadouri...si un singur iubit, acelaşi care să mă iubească şi pe 1, 15, 23, 4 ianuarie, decembrie, octombrie 2007, 2012, 2024 etc.

Aşadar, ceea ce contează cu adevărat este persoana de lângă tine, indiferent de zi, ocazie sau eveniment. Şi cred că cu asta am spus tot :) Iubire multă şi o (altă) zi frumoasă în doi!

0 comentarii:

 
Filme Online Seriale Online