duminică, 2 noiembrie 2008

Zein

Am primit o leapsa de la Alecsa, in care trebuie sa va vorbesc despre una din pisicile mele. Pana acum 2 saptamani, aveam doi motanei pe care ii iubeam enorm, Diogo si Zein, insa din pacate Diogo a plecat si nu mai stiu nimic de el ... :-(( Imi vine greu sa aleg unul din ei, dar avand in vedere ca despre Diogo am mai vorbit deja aici, o sa va spun cateva cuvinte despre Zein.

Si o sa incep cu inceputul... A venit la mine in august 2007, cand il aveam deja pe Diogo si pe mama lui. Era asa de mic si de slab, incat iti venea sa plangi de cum il vedeai. A fost, pot spune, dragoste la prima vedere din partea intregii familii. Insa, nu si din partea lui Diogo si a mamei lui... Il bateau si se purtau urat de tot cu el, insa dupa cateva zile, l-au lasat in pace si treptat, chiar au ajuns sa se intelaga foarte bine. Fiind cam de aceeasi varsta cu Diogo, au crescut practic impreuna si asa, din ghemul de blanita care era, a ajuns baiat mare ;;) De fapt, impropriu zis "mare", pentru ca el e mai micut, la fel ca iubita lui, Bubu.

Ce pot sa spun despre el...? Multeee. Dar o sa incep prin a mentiona ca e cel mai flexibil pisic din cati am vazut; nu-l vezi de doua ori in aceeasi pozitie atunci cand doarme. Ar da oricand portia de mancare pe o partida de joaca si alint. Ii place dimineata sa te muste de degetele de la picioare 8-} Si e foarte dulce :X. Ziceti voi ca nu-i asa...;))



0 comentarii:

 
Filme Online Seriale Online