marți, 11 noiembrie 2008

Cele mai tari momente

Revin cu o restanta - leapsa primita de la Alecsa , in care trebuie sa spun cele mai tari trei momente ale vietii mele pe care as vrea sa le retraiesc. Am stat indelung sa ma decid asupra unor intamplari cu adevarat memorabile si, dupa multe incercari, anulari si reveniri, am ajuns la concluzia finala: aceea ca au fost multe clipe frumoase, pe care mi-ar placea nespus de mult sa le am pastrate intr-un glob de cristal si sa pot reveni asupra lor ori de cate ori simt nevoia sa o fac. Insa tot ce pot face e sa le patrez in minte si in inima si sa sper ca timpul nu-mi va distruge amintirea lor. Dar gata cu vorba si sa trec la date concrete. O sa incep cu topul "invers", pentru ca asa respect totodata si cronologia. Deci, ar fi asa:

3). majoratul Andreei - Cel mai tare la care am fost :X, in ciuda unor mici incidente :)) A fost aproape acum 3 saptamani, dar inca are rezonante puternice in mintea mea si nu numai. Ne-am distrat super si am simtit, pentru a nu-stiu-cata oara valoarea unei prietenii adevarate si, mai ales, neconditionate.

2).Revelionul 2008 - Cand am petrecut impreuna cu persoana iubita, intr-un mod unic :">

1).21 august 2007 - E deja legenda... :)


P.S.: Nu am dat prea multe detalii la punctele 1). si 2). pentru ca nu se stie niciodata cine mai citeste ceea ce chiar nu e cazul ;)

Si acum, sunt curioasa care au fost cele mai bune momente pentru Jully si Serje?

0 comentarii:

 
Filme Online Seriale Online