vineri, 17 octombrie 2008

Leapsa by me :D

Din dorinta de a recupera timpul pierdut in care chiar nu am mai apucat sa scriu pe blog, o sa fac o succesiune de posturi :) Intr-una din diminetile saptamanii care tocmai a trecut, mi-a venit o idee pentru leapsa: Ritualul de trezire.

Indiferent ca sunteti elevi sau studenti ori poate chiar aveti o slujba, ca va treziti "cu noaptea-n cap" sau sunteti norocosi sa deschideti ochii numai cu putin inainte de pranz, sunt convinsa ca fiecare are un ritual special pe care il urmeaza cu strictete in fiecare dimineata / zi. Si normal ca eu nu puteam face exceptie.

Deci, la mine lucrurile stau cam in felul urmator: La ora 6 fix imi suna telefonul. Desi ador melodia de la alarma si bineinteles pe Dima :"> , va spun cu toata sinceritatea posibila, ca la ora aia imi vine sa arunc telefonul unde vad cu ochii. Si tocmai de aceea, de fiecare data apas butonul "Amanare". Cele 5 minute de liniste de care mai am parte apoi mi se par uneori ca o fractiune de secunda, alteori nici nu mai am rabdare sa sune si a doua oara. Insa, de cele mai multe ori e prima varianta. Si chiar daca m-am trezit cat de cat, amanarea se face de trei ori. Asta la mine e "lege". Poate ma las influentata de "trei"-ul magic din basme sau poate e doar o deprindere. In oricare dintre variante, dupa maxim 15 minute, ma gandesc si eu sa ma dau jos din pat. Nu ma intind la povesti despre alegerea hainelor si toate celelalte, mai zic doar ca e nelipsita cafeaua de la 6:50.

Dar eu sunt curioasa de un lucru. Tu, Alecsa, cum te trezesti? ;;)

0 comentarii:

 
Filme Online Seriale Online