marți, 30 septembrie 2008

Despre poze

Nu aveam de gand sa mai scriu azi vreo ceva pe blog, dar daca situatia o cere... here I am :) M-am decis sa comentez putin despre poze, in special cele pe care le afisam pe site-uri "de socializare" gen hi5. O sa abordez tema asta pe larg intr-un post viitor, dar pana atunci, am o sugestie/ sfat sau cum vreti voi sa o numiti pentru acei (acelea mai ales) dintre voi care sunt complet "pe langa" cand vine vorba de modificatul pozelor.

Nu iti cere nimeni sa ai cunostinte temeinice de Photoshop, de altfel nici eu nu am, recunosc. Dar cel putin incercati pe cat posibil sa faceti niste poze decente, chiar daca sunt pseudo-photoshopate.

Si ca sa lovesc exact unde doare, ma refer mai ales la colajele acelea facute in Photoscape. Programul e cat de cat ok, dar daca e folosit cu cap (cu cel mare, specific! ; pentru ca din pacate am vazut si destule specimene masculine care il utilizeaza complet gresit). Asadar, aveti niste poze pe care vreti sa le puneti alaturi. Toate bune si frumoase pana aici, numai ca trebuie sa tineti cont de niste reguli minime de "bun simt" cromatic. Daca aveti probleme cu asta, clasele primare inca mai au locuri libere la orele de educatie plastica :D Si mai lasati-ma cu poze cu tine si cu "uby", alaturi de fel de fel de flori, inimioare, ursuleti si alte de astea. Din cate stiu eu, asta se cauta cam pana prin clasa a IV-a ;))

Si acum, ca o concluzie: daca te trezesti dimineata, iar cand te uiti in oglinda vezi o pitzipoanca, nu te mai chinui degeaba cu editarea pozelor. Ca oricum nu va iesi nimic rezonabil.

P.S. : (Iarasi simt nevoia sa il scriu, pentru ca stiu cum sunt oamenii si m-am obisnuit cu asta.)

Da, sunt rea / foarte rea. Ziceti cum vreti. Si asa scriu eu. Pentru ca pot fi si dura cand am ceva de spus!

Sper ca printre cititorii mei sa nu se regaseasca astfel de specimene, dar sunt sigura ca fiecare s-a gandit cel putin la o persoana cititnd acest post, asa ca v-as ruga sa faceti cumva si sa dati link-ul mai departe la respectivul/a, poate vom avea parte de un "viol vizual" in minus :)

0 comentarii:

 
Filme Online Seriale Online