vineri, 29 august 2008

2 ani de prietenie


Acum 2 ani, intr-o banala zi de marti, ma plictiseam, asa cum e de obicei la sfarsitul vacantei, cand ai facut deja tot ce vroiai in vara care a trecut. Nu numai ca ma plictiseam, dar eram si trista, pentru ca in urma cu doar 3 zile, imi murise cineva drag...Inca ma simteam vinovata pentru asta si nu imi puteam gasi consolarea in nimic. Astfel, piedeam vremea pe un forum, asteaptand cu nerabdare sa inceapa scoala, sa mai uit de probleme. Nu aveam nici cea mai vaga idee ca in acea zi se va intampla ceva extraordinar, care avea sa imi schimbe viata pentru totdeauna.

Uitandu-ma fara vreun scop anume pe forum, constat ca am primit un mesaj privat de la o fata cu care nu mai vorbisem niciodata pana atunci. Nu doar ca nu o cunosteam, dar mi-a atras atentia si nickname-ul ei, care era putin mai ciudat: "nastiulea". Ma intrebase daca am niste secvente dintr-un film cu Adela Popescu. Si norocul ei a fost ca m-a intrebat tocmai pe mine, pentru ca aveam destule. Dar si norocul meu totodata... I-am dat id-ul meu si am inceput sa vorbim, ca si cum ne-am fi cunoscut de o viata. In schimb, ea mi-a dat tot ce avea ea inregistrat cu Adela, pe care nimeni nu mi se oferise pana atunci, probabil din egoism.


La inceput vorbind despre preferata noastra Adela, apoi si despre noi, am cunsocut-o mai bine pe Nastea. Vorbeam zi de zi despre orice si cu timpul a devenit una din cele mai bune prietene ale mele. Distanta nu conta, si cu atat mai putin granita, pentru ca ea e din Republica Moldova... Eu o simteam mereu alaturi de mine, ne povesteam totul una despre cealalta. Ba mai mult, de dragul ei am incercat sa invat rusa :)) desi mai mult de cateva cuvinte nu am retinut niciodata :">

Privesc in urma cu bucurie... au trecut deja 2 ani de la acea zi, cand Dumnezeu mi-a scos in cale o prietena adevarata. 2 ani care au trecut ca 2 luni, caci aproape ca nu imi vine sa cred cum a trecut timpul, cum am crescut si ne-am maturizat impreuna. Desi pana acum inca nu am avut posibilitatea sa ne intalnim in realitate, stiu ca va veni si ziua asta, pe care amandoua o asteptam cu nerabdare. Imi place sa cred ca in viata totul se intampla cu un motiv si se pare ca nu am fost intamplator pe forum amandoua in acea zi, la acea ora...

Iar tie, puiule (asa ne numim noi :"> ) iti multumesc din suflet pentru ca ai fost o prietena asa de buna si pentru ca ai fost mereu alaturi de mine, si la bine si la rau, si pentru ca m-ai ajutat de fiecare data cat de mult ai putut. Iti promit ca nimeni si nimic nu va strica vreodata prietenia noastra, pentru ca asa ceva este pe viata!





с днем рождения!

я тебя люблю! >:D<


4 comentarii:

Adrian Manolache spunea...

e frumos sa ai prieteni...cred ca cel mai important in viata este sa ai un prieten langa tine

Irina - Andreea spunea...

da...chiar ca asa e...si nu conteaza ca nu sunt fizic langa tn :)

Anonim spunea...

la multi ani vouaa:> chiar daca e cu multa intarziere=))

Irina - Andreea spunea...

acusi facem 3 ani, dar cred ca se pune =)) in fond, intentia conteaza >:D<

 
Filme Online Seriale Online